След дълго чакане на властите, Арнолд Шварценегер запълни сам дупка на своята улица

Отминалата нетипично бурна и влажна за Калифорния зима може и да избави жителите на щата от обичайната за сезона суша, но за сметка на това остави след себе си куп поразии по пътищата, предава АВС. 
 
Телевизията уточнява, че пролетта е заварила улиците и магистралите на тамошните градове осеяни с множество пукнатини и дупки, които продължават да се разтварят една след друга. Постоянно нарастващият им брой затруднява сериозно екипите, изпратени да ги закърпят, които не могат да смогнат, бавейки се с изпълнението на поставената им задача.
 
 
Ето защо, уморени от чакане, някои хора решиха да запретнат ръкави и да вземат нещата в свои ръце, пише life.dir.bg. Точно както наскоро стори Арнолд Шварценегер, който се въоръжи с лопата, за да запълни лично един от създаващите неприятности отвори, зейнал в неговия квартал. 75-годишният актьор публикува видео в личния си Twitter профил, разкриващо на потребителите в социалната мрежа как с помощта на двама помощници отстранява проблема. 
"Днес, след като целият квартал беше разстроен от тази гигантска дупка, която съсипваше коли и велосипеди от три седмици насам, излязох с моя екип и я поправих. Винаги казвам: Нека не се оплакваме, нека направим нещо по въпроса. Ето така", гласи посланието на звездата от "Терминатор".
 
 
59-секундия клип показва как докато бившият губернатор на Калифорния работи, една от съседките му спира автомобила си в близост до него, след което смъква стъклото на страничния прозорец и му благодари. "Няма за какво!", отвръща ѝ той. "Понякога човек трябва да свърши нещата сам. Това е лудост. Чакахме три седмици тази дупка да бъде запълнена".
 
Говорителят на холивудската знаменитост Даниел Кечъл заяви пред пресата, че живущите в района са отправили многократни искания за поправянето на дупката, появила се след последните опустошителни бури.
 
 
От края на миналата година в кметството са постъпили близо 20 000 подобни заявки, предава Foxnews. Преди дни кметът Карън Бас обяви план за справяне с безпрецедентните щети, нанесени по улиците на Лос Анджелис. "Градските работници правят всичко възможно. Това включва обиколки из цялото населено място, за да оценят условията, като идентифицират повредите по пътищата", обясни забавянето тя, допълвайки, че към днешна дата са запълнили най-малко 17 549 дупки.

Свързани новини

След като беше задържан на летището

23.01.2024

Заради недеклариране на скъп часовник

18.01.2024

Арнолд Шварценегер като Дядо Коледа

21.12.2023