A.L.E.K.S представя дебютния си албум и нова песен с Прея

Едно от най-младите и обещаващи лица на българската музикална сцена -  A.L.E.K.S., ще представи първия си албум с концерт в София.
 
Талантливият чаровник, който стана известен с участието си в музикалното предаване "Гласът на България", където стигна до полуфинала, ще излезе на сцената на "Кино Кабана" на 29 юли. Той ще представи дебютното си EP "Late Night Thoughts", което включва 7 песни на английски, и един български дует с певицата Прея, която също ще се включи в шоуто. Входът е свободен. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от A.L.E.K.S. (@aleksgmusic)

 
 
Албумът "Late Night Thoughts" е наситен с любовта на младия певец към различни стилове, които той умело съчетава - соул, R&B и поп. Това, което прави албума толкова специален, е не само авторската музика на Алекс, но и професионалистите, които допринасят за цялостното звучене на песните в него, казва той. 
 
"Колаборирах си с много талантливи и прекрасни хора, които направиха "Late Night Thoughts" още по-специален за мен", споделя певецът, чийто музикален път стартира от Англия, където учи, но все пак записва албума си у нас. 
 
За работата си с гласовитата Прея, Алекс споделя: "От много време съм й голям фен и беше въпрос на време да се съберем и да създадем красива и искрена песен като "Празна стая". Тя е автор на текста на парчето, както и част от вокалните линии в него."
 
Визуалната концепция на "Late Night Thoughts" е дело на режисьора Жоро Пеев, който режисира официалното видео към първия сингъл от албума - "Gone". 

Модерното звучене на песента затвърждава таланта на музиканта и очертава амбицията му да достигне до българската, но и до чуждестранната публика. "Израстнах толкова много покрай създаването на този албум. Осъзнах колко малко знам и как никога няма да дойде момент в моя живот, в който жаждата ми за още повече знание ще бъде утолена.", споделя младият талант, чийто музикален път сега започва. 

Свързани новини

Силна заявка за наградата

22.03.2024

Виж A.L.E.K.S и Прея в "Празна стая"

29.11.2021

Кайли Миноуг празнува 53!

28.05.2021

Джей Ло и Алекс Родригес се разделиха

16.04.2021

Years & Years със заявка за нов хит

14.04.2021