Защо критикуват Камила Кабейо

Камила Кабейо (Camila Cabello) завлaдя музикалната сцена с новата си песен "Don't Go Yet", която представи преди броени дни.

Парчето е жизнерадостно и танцувално и отваря нова страница в музикалната кариера на кубинката, посветена на латино корените й. Песента ще бъде част от третия албум на певицата "Familia", който тя наскоро анонсира. 

"Албумът е вдъхновен от две неща: семейството и храната. Вашето семейство по кръв, но и избраният от вас за семейство. С кого искате да седнете на масата за вечеря, да пиете вино и да танцувате в хола.", написа Кабейо в социалните мрежи. 
 
Въпреки че парчето е заразяващо и много позитивно, премиерата на сингъла не беше посрещната с всеобщо одобрение. В социалните мрежи се появиха критики към един от танцьорите, който сякаш е направен изкуствено на латиноамериканец. Певицата се оправда, че идеята е била танцьорът Дилън Пиърс да изглежда като бял мъж с лошо направен тен от спрей. Дискусията се разгоря особено след участието на звездата в шоуто на Джими Фалън, където заедно с танцьорите и перкусионистите представиха парчето. 

 
Кабейо обясни: "Умишлено се опитахме да съберем мултикултурна група изпълнители, очакванията не бяха, че всички във видеото трябва да са латиноамериканци. Има бели хора, афроамериканци, латиноамериканци и т.н. и това е смисълът, а не да се опитваме да правим всички да изглеждат еднакви. Има много хора в клипа, които не са. Това, което се опитахме е да направим всеки човек да изглежда като герой от 80-те, включително и бял пич с ужасен оранжев тен". 
 
Оказа се обаче, че това не е единствената причина да се появят критики срещу 24-годишната звезда. Наскоро Кабейо бе заснета от папараци да тича в парка, а от фотосите се видя, че формата й е далеч от съвършената. Не закъсняха и упреците срещу нея. 
 
 
Кабейо пък реши да отвърне на удара с видео съобщение в TikTok, което стана вайръл. В него тя заяви, че докато тича не си гълта корема, защото е нормален човек и не живее постоянно с "глътнат" стомах. Певицата изтъква, че тича в парка, за да е здрава. Когато е видяла постовете първо си помислила: "По дяволите", преди обаче да си спомни, че да воюваш с тялото си е демоде.
 
"Благодарна съм на своето тяло за това, че ми позволява да правя това, което трябва да правя. Ние сме реални жени с тлъстинки, целулит и стрии. И трябва да го приемем", казва Кабейо в клипчето, с което определено затвори устатата на всички критикари. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022

Камила Кабейо тийзна новата си песен

07.02.2022

Камило Кабейо очарователна в ново амплоа

03.09.2021