Камило Кабейо - очарователна в новото амплоа на актриса

Певицата Камила Кабейо блесна в ролята на Пепеляшка! 

Най-новата адаптация на популярната приказка беше представена официално, а отзивите за играта на изпълнителката са повече от позитивни, и то не само от гаджето й Шон Мендес. Певецът написа в социалните мрежи, че никога не е виждал някой да работи толкова усилено. "Възхищавам ти се толкова много. Такъв красив филм с красиво послание.", сподели Мендес след прeмиерата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shawn Mendes (@shawnmendes)

Историята проследява едноименната героиня, изиграна от Кабейо, която мечтае да се издигне от мазето и да стане шивачка със собствено ателие. Проблемът е, че в малкото й село хората са много старомодни и не позволяват на жените да се занимават с бизнес. Докато Ела преследва мечтите си, тя се изпречва на пътя на принц Робърт (Николас Галицин), който по същия начин се бори със собствените си проблеми - в неговия случай обаче той не е сигурен, че иска да бъде крал. 

Забележително е колко е удачен изобрът на Кабейо за ролята и колко е очарователна е тя в нея, пише изданието за кино Indiewire. С толкова много песни във филма обаче е странно, че самата Кабейо получава само едно голямо соло с песента "Million to One". Това е песента за "Оскар" във филма, смята критикът на Indiewire. Авторът отново изтъква, че Камила се справя отлично в първия си игрален филм. "Нейната Ела е нахална и много убедителна. Певицата определено е звездата на продукцията и ще бъде интересно да видим какви други актьорски участия ще последват в кариерата й."

Сценарият и режисурата на новата адаптация са на Кей Кенън. Актьорският състав включва още Идина Мензел, Пиърс Броснан, Мини Драйвър, Миси Елиът. Продуцент на "Пепеляшка" е актьорът, комик и водещ на токшоу Джеймс Кордън. "Сони пикчърс" планираше да пусне филма "Пепеляшка" по кината през това лято, но се наложи да изготви нова стратегия, след като коронавирусната пандемия предизвика хаос в графиците за излизането на филми на голям екран. Така филмът ще тръгне по стрийминг платформата Amazon Prime от днес - 3 септември. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022

Камила Кабейо тийзна новата си песен

07.02.2022

Global Citizen с шоу на три континента

11.08.2021