Innerglow представи нов страхотен сингъл и видео

Младата, но вече много популярна българската поп рок група Innerglow представи най-новата си песен "Hurt Ya".
 
Сингълът е придружен от стилно видео, а парчето е ритмично, танцувално и зареждащо, което вече е  запазената марка на банадата. "Hurt Ya" е последният сингъл на групата преди издаването на дебютния им албум, което ще се случи в края на месец ноември. 

Песента съчетава поп, диско и фънк влияния с обичайната за тях рокаджийска основа, а текстът разказва за една приключила любов и за последиците от нея - за желанието на двама души да продължат напред без да нараняват другия, дори когато това изглежда невъзможно. Звезда във видеото, наред с момчетата от бандата начело с вокалиста Тодор Ковачев, е младата актриса Патриция Господинова.

Песента е визуализирана перфектно от Electricity Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров – екипът, който работи и по предишните клипове към хитовете на Innerglow - "Chained In Love", "So Long" и "Start Over".

В навечерието на есента и с пускането на "Hurt Ya", групата насочва вниманието си към своя дебютен албум. В момента текат последни приготовления по подготовката му, а момчетата вече нямат търпение да го представят на живо. Това ще се случи на 27 ноември с концерт в столичния Sofia Live Club, когато ще е премиерата му пред публика. Подробности за нея и самия албум ще бъдат обявени съвсем скоро.

Свързани новини

Innerglow с нов сингъл

29.11.2023

Ново от алтърнатив любимците

24.07.2023

Innerglow с първа песен на български

02.12.2022

Innerglow представят дебютния си албум

23.11.2021

Innerglow представиха "Lost"

22.04.2021