Innerglow с модерен прочит на ретро вдъхновението в "Мindless Grinding"

Алтернативната рок банда Innerglow се завърна с ретро вдъхновение и модерен пламък в новото си парче "Мindless Grinding". 
 
Песента изразява любовта на триото към Boney M. и Be Gees, и ни завърта във времето със звучене от 80-те години, пречупено през призмата на модерната денс музика.
 
По музика и текст на Innerglow, "Мindless Grinding" е песен за роботизираното ежедневие и за урагана от задължения в животa ни. Сингълът излиза и с официално видео, разказващо за нуждата да избягаме от рутината на ежедневието и да преследваме големите си цели и мечти. Визуализацията е реализирана от режисьорa, оператор и лице на популярния канал Setup One – Иван Иванов.
 
 
Innerglow са майстори в съчетаването на музикалните си таланти със своите професии в реалния живот. Тодор е журналист, Петър е тонрежисьор, а Матей е преводач. Техните различни професионални занимания допринасят за уникалния звук и индивидуалност на групата.
 
Феновете на Innerglow ще имат възможността да чуят за първи път "Mindless Grinding" на живо на предстоящия им голям концерт в "Маймунарника" на 28 юли, в София.
 
Следват концертни дати и във Варна (4 август), Бузлуджа (10 август), Бургас (1 септември), Пловдив (2 септември) и в Стара Загора (3 септември).

Свързани новини

Innerglow с нов сингъл

29.11.2023

Innerglow с първа песен на български

02.12.2022

Innerglow представят дебютния си албум

23.11.2021

Чуй Innerglow и "Hurt Ya"

11.10.2021

Innerglow представиха "Lost"

22.04.2021