Innerglow представят първия си албум с концерт на живо

Новата българска група Innerglow има огромен повод за радост, тъй като вече има напълно завършен дебютен албум, който ще представи на живо тази събота.
 
Музикалната колекция носи заглавието Satellites.Тримата музиканти от  Innerglow - Иван Даскалов, Георги Георгиев и Мартин Стоянов, вече много добре се разпознават с песните им Chained In Love, So Long, Lost и Little Magnets, които се превърнаха в радио хитове и утвърдиха триото като едно от най-свежите явления на българската сцена.
 
Наскоро в ефира се завъртя и най-новият им сингъл Hurt Ya, който привлече още повече фенове на момчетата от София. Ето че групата вече е готова с пълнокръвна експлозия от поп, рок, алтърнатив, денс, фънк, трап и дъбстеп в първото си цялостно издание Satellites.

 
На 27 ноември в Sofia Live Club ще се чуе целият албум на живо за първи път, а освен най-новото от авторския си материал, Innerglow няма да пропуснат да изпълнят и най-любимите на публиката хитове. Феновете им пък ще могат да си закупят албума на физическо копие.
 
Специален гост на събитието ще бъде още един млад и много обещаващ български изпълнител - Тино, чийто дебютен албум също се очаква съвсем скоро. Той ще открие вечерта с мощна доза от своята авторска музика заедно с Ивац Янков (барабани) и Николай Кърджиев (китара). 

Свързани новини

Innerglow с нов сингъл

29.11.2023

Ново от алтърнатив любимците

24.07.2023

Innerglow с първа песен на български

02.12.2022

Тино завладява с най-новия си сингъл

02.11.2021

Чуй Innerglow и "Hurt Ya"

11.10.2021