Тино завладява с най-новия си сингъл "Повтаряш"

"Повтаряш" е най-новата песен на младия автор и изпълнител Тино - една от изгряващите звезди на българската музикална сцена.
 
С този завладяващ бийт и текст Тино смело нарушава своето творческо мълчание, продължило повече от година. Певецът споделя, че е имал нужда да отдели време, за да натрупа нова музика, чрез която да излезе със свежи сили и вълнение отново на сцената и да представи себе си в по-широк спектър, именно чрез цял дългосвирещ албум. 
 
"С тази песен донякъде се обърнах и към самия себе си в момент, в който се почувствах сякаш "повтарям" и не полагам достатъчно усилие като артист! Насочих я и към много от случващото се около нас и извън границата ни, заглушаването на различното мнение и неудобната истина и липса на нормална дискусия. Липса, която води до много силно разделение на хората по най-различни критерии и в най-различни точки на света." – споделя един от най-характерните млади изпълнители. 
 
Текста и музиката Тино пише още преди година, но признава, че все още чувства темата актуална както за самия него така и за случващото се наоколо. Думите му са вдъхновени не само от заобикалящото, но дори и от самия негов вътрешен поглед и горчивия вкус на това да се "повтаряш". Неслучайно в част от видеото той говори на своето отражение.

Клипът е режисьорският дебют на певеца, а за свой партньор в създаването му той избира талантливата Плам Мирчева от Wolfpack Studio Creative Agency. 
 
"Дълго се лутах в избора си на концепция и режисьор за клипа, докато една сутрин просто не ми просветна. Видях всичко като на лента, разписах всяка секунда и се наех с нещо, към което отдавна имам интерес. В резултат вече имаме наяве моят първи официален режисьорски опит. Винаги съм искал да предам точно тази енергия, която изпитвам на сцена, и чрез клип и ето, че доста се доближихме! Винаги съм искал точно такова видео!" – разяснява Тино. 
 
Предстоящият албум "Може ли да кажа нещо?" ще съдържа 11 песни, като в някои от тях ще има и изненадващи колаборации с нови и утвърдени имена от българската музикална сцена. Дебютния си албум Тино обещава да представи до края на годината. 

Свързани новини

Тандемът се завръща

06.02.2024

Пише "Допаминова утопия" на 2 континента

02.11.2023

Графа и Тино с дует

28.06.2023

Царската внучка се нарича Ona Mafalda

05.06.2023

Куентин Тарантино приключва с киното?

15.03.2023