Новият албум на ABBA излиза на 5 ноември

След като през септември ABBA обявиха голямото си завръщане, малко преди премиерата на предстоящия им албум, шведската музикална четворка представи трети сингъл от него, озаглавен "Just A Notion".
 
"Just A Notion" - още един нов сингъл от ABBA
 
"Когато влезете в Уикипедия ще прочетете, че тази песен е записана още през септември 1978, което всъщност е точно така. "Just A Notion" е създадена в периода между албумите ABBA Тhe Album и Voulez-Vous. Сингълът трябваше стане част от последния ни албум, ако не бяхме решили да се откажем от него. Защо се отказахме? Поглеждайки назад, нямам представа. "Just A Notion" е страхотна песен с още по-страхотни вокали. Преди години изпълнихме парчето пред голям френски музикален издател и още няколко наши доверени хора и доколкото си спомням, всички много го харесаха. Защо обаче не сме я включили в албума тогава, е мистерия.", споделя Бьорн Улвеус. "Сега Бени записа нов инструментал, към който добави барабани и китари, но запази вокалите от 1978. Това абсолютно отговаря на плана за концерта ABBA Voyage през 2022. На сцената ще има група, която ще свири на живо, но вокалите ще са от оригиналните ни записи. "Just A Notion" е песен за щастието, която се надяваме да успее да ви развесели и в най-тежките моменти."
 
ABBA потвърди, че Voyage е последният им албум
 
Миналия месец четиримата членове на групата - Агнета, Бьорн, Бени и Анифрид – обявиха, за радост на феновете си по целия свят, че след близо 40 години се завръщат с нов албум и с революционен концерт, който ще се проведе в специално изградената "ABBA Arena" в Олимпийския парк на Кралица Елизабет в Лондон. След като билетите бяха мигновено изчерпани, стана ясно, че на 3-ти ноември, сряда, ще стартира допълнителна продажба.
 
 
ABBA Arena ще отвори врати на 27 май 2022, където най-големите хитове на ABBA ще бъдат изпълнени не от самата група, а от техните 3D холограми. Проектът ABBA Voyage е дело на режисьора Бейли Уолш (Flashbacks of a Fool, Being James Bond, Springsteen and I), продуцента Свана Гисла (David Bowie Blackstar/Lazarus, Springsteen and I) и Лудвиг Андерсон (And Then We Danced, Yung Lean - "In My Head", Mamma Mia! Here We Go Again).
 

Свързани новини

Агнета от ABBA представи солов сингъл

31.08.2023

ABBA THE SHOW вече и у нас

28.03.2023

Чака ни неясно бъдеще, смята той

17.01.2023

"Voyage" на ABBA стана мултиплатинен

09.11.2022

Новините покрай АBBA не спират

13.04.2022