Нова музика от Ед Шийрън, Емили Санде, Майли Сайръс, Джеймс Блънт и Хозиър

Eд Шийрън - Оverpass Grafity

Британската музикална звезда пусна дългоочаквания си албум "=" и подкрепи премиерата с видеоклипа на третия сингъл от него "Оverpass Grafity". От петък следобед видеото е гледано 6 милиона пъти в YouTube. 

Майли Сайръс - Night Crawling
 
Това не е първият дует на Майли Сайръс с легендата Били Айдъл. Най-новият видеоклип към колаборацията им "Night Crawling" от последния албум на Майли "Plastic Hearts" излезе в навечерието на Хелоуин. Видеото очаквано е посветено на страховитите създания и е пълно със зомбита, танцуващи призраци и върколаци. 

Емили Сандé - Family

Шотландската звезда демонстрира нова визия и звучене в последния си сингъл "Family" - първи от предстоящия албум, върху който певицата работи през последните две години. Песента се отличава със синтезатори и танцувално звучене. 

Meduza ft. Hozier - Tell It To My Heart
 
Една нестандартна, но много приятна колаборация на диджей триото Meduza с ирландския певец Андрю Джон Хозиър-Бърн, известен само като Хозиър.  Неговата музика е предимно фолк, соул и блус, но тук чуваме дълбокия му тембър в едно класическо денс парче с много емоционален текст. 

Джеймс Блънт - Unstoppable

Нищо не може да спре британския певец Джеймс Блънт, когато е влюбен. Изпълнителят скоро ще представи последния си албум  "The Stars Beneath My Feet (2004-2021)". Очакваме компилацията от нови песни и концертни изпълнения да излезе на 19 ноември. 

Свързани новини

Царската внучка се нарича Ona Mafalda

05.06.2023

Ново от The Weeknd и Ариана Гранде

27.02.2023

Петъчна доза нова музика

16.01.2023

Сестрата на певицата Лорд с първи албум

12.01.2023

Музикалните премиери, които очакваме

12.01.2023