#BestNewMusic от The Weeknd ft. Ариана Гранде, братята Джонас и още

The Weeknd пусна нов вариант на негов хит заедно с любимата си дуетна половинка Ариана Гранде, Карол Джи представи ефектен нов проект заедно с Шакира, а Джонас Брадърс се завърнаха на музикалната сцена след продължителна пауза - ето кои са най-интересните музикални премиери: 

The Weeknd & Ариана Гранде - "Die For You (Remix)"

"Die For You" е песен от албума "Starboy" на The Weeknd от 2016 г., която се възроди чрез социалната мрежа TikTok през миналата година. Сега композицията вече има нов чувствен ремикс с участието на певицата Ариана Гранде. Дуетът вече има огромен успех с ремикса на "Save Your Tears", така че не се съмняваме, че и тази песен ще влезе в челните места на класациите. 

KAROL G ft. Shakira - "TQG"

Карол Джи е една от най-успешните латино изпълнителки в момента. Тя представи новия си албум "Mañana Será Bonito" и сингъла "TQG"  с горещото сътрудничество на Шакира. Красива и супер сексапилна комбина, а клипът е изпълнен със страстните танци и въздействащите вокали на двете колумбийки.

Jonas Brothers - "Wings"

Братята Джонас се завърнаха с първия си нов сингъл от 2021 г. насам. "Wings" е мелодично поп-рок парче, което обещава, че ще върне изпълнителите обратно по радиото и в класациите. Това е водещият сингъл от новия албум на тримата братя THE ALBUM, който ще излезе на 12 май. 

Halsey - "Die 4 Me"

Певицата Холзи пусна актуализирана версия на хита "Die 4 Me". Парчето за първи път се появява в албума Hollywood's Bleeding на рапъра Пост Малоун от 2019 г.. Сега изпълнителката реши да запише солова версия на мелодичната песен. 

Gorillaz - Cracker Island

Супергрупата Gorillaz представи новия си дългосвирещ албум Cracker Island. Любопитен факт е, че анимираната група, която Деймън Олбърн от Blur започна като свой страничен проект преди близо две десетилетия, продължава със суперуспешната си музикална дейност, за разлика от британската рок банда. Ето че Gorillaz отново ни предлагат много интересен музикален микс от рок, хип-хоп, електронна и дъб музика, включително и няколко нестандартни сътрудничества. Cracker Island включва гости, вариращи от латино рапъра Bad Bunny през Стиви Никс и Tame Impala, и отново съчетава експерименти с музиката във всичките й форми. 

Свързани новини

Царската внучка се нарича Ona Mafalda

05.06.2023

Петъчна доза нова музика

16.01.2023

Сестрата на певицата Лорд с първи албум

12.01.2023

Музикалните премиери, които очакваме

12.01.2023

Нов сингъл от Everything But The Girl

10.01.2023