Сестрата на Лорд - Инди Йелих пуска първия си албум

Докато 26-годишната хитова новозеландска певица Лорд се труди над поредния си албум, 24-годишната Инди Йелих най-сетне се осмели да пренебрегне славата на сестра си и да сподели музиката си.
 
Тя представи сингъла "Hometown" и обяви излизането на дебютното си EP "Threads". "Hometown" е пилотната песен на EP-то, което ще излезе на 17-ти февруари.

За новата песен тя каза: "Hometown" е за спомените от моите тийнейджърски години в предградията, които никога няма да забравя. Написах тази песен с Кейси Смит в къщата на Райън Тедър (One Republic), седнала на пода и свирейки на пианото, докато светлината струеше вътре." 
 
24-годишната изпълнителка добавя, че "Hometown"  е носталгична песен - тя навява спомените за шофиране през предградията, поемайки дългия път, за да минеш покрай къщата на старата си любов. "Да се ​​върнеш от големия град и да останеш при родителите си.", казва младата певица за вдъхновението си. 
 
Инди споделя, че тайно е работила по албума от четири години. През това време тя очевидно не е била съвсем сигурна какво ще излезе, но ето че в крайна сметка музиката й ще види бял свят на 17 февруари.
 
Албумът съдържа пет песни: 
 
1. "Threads"
2. "Killer"
3. "Hometown"
4. "Hero"
5. "Freeloader"
 

Свързани новини

Царската внучка се нарича Ona Mafalda

05.06.2023

Брус Дикинсън вече е у нас

17.03.2023

Ново от The Weeknd и Ариана Гранде

27.02.2023

Рок фурията подгрява и двете дати

24.01.2023

Петъчна доза нова музика

16.01.2023