Красиво завръщане на дуета Everything But The Girl: "Nothing Left To Lose"

Изненадващо за мнозина един от емблематичните британски дуети от 90-те - Everything But The Girl, се завърна с нова песен и обяви излизането на новия си албум на 21 април. Това е първият нов материал на групата от близо 24 години насам. 
 
"Nothing Left To Lose" е денс парче в характерната за дуета смесица от поп, соул, инди, дръм енд бейс и трип-хоп и е пилотният сингъл от предстоящия албум "Fuse", който ще излезе през пролетта. 

 
В албума ще бъдат включени 10 нови песни, които са с подчертано електронно звучене. За завръщането си певицата Трейси Торн споделя, че са започнали новите си записи през март 2021 година. "Тогава изобщо не си мислехме, че ще завършим албума", казва тя. "Ние сме наясно с натиска от подобно дългоочаквано завръщане, и затова се опитахме да започнем в дух на непредубеденост, да експериметираме, и да сме готови за нови посоки.", споделя Торн. Бен Уат добавя: "Беше вълнуващо. Разви се естествена динамика. Говорихме накратко и лесно пак се превърнахме в "Everything But The Girl".
 
Everything But The Girl са група с дълга история и множество солови проекти зад гърба си. Последните им общи неща са от 2000 г. Заедно Трейси и Бен имат четири номер 1 сингъла, като един от тях е модерната класика "Missing" от 1995 година. 

Свързани новини

Царската внучка се нарича Ona Mafalda

05.06.2023

Ново от The Weeknd и Ариана Гранде

27.02.2023

Петъчна доза нова музика

16.01.2023

Сестрата на певицата Лорд с първи албум

12.01.2023

Музикалните премиери, които очакваме

12.01.2023