Адам Ламбърт с нов сингъл и видео - "Holding Out For A Hero"

Адам Ламбърт издаде новия си сингъл "Holding Out For A Hero". Продуциран от Андрю Уелс, сингълът е глем рок версия на хита на Бони Тайлър от 1980, от предстоящия албум на Адам – High Drama. Драматичният видеоклип е режисиран от Джордан Роси.
 
 
Адам не за първи път впечатлява публиката със своята внимателно подбрана трансформация на песни на други изпълнители – от началото на кариерата му в "American Idol", до изпълнението му през 2018 в "Kennedy Center Honours", където разплака Шер с деликатното си баладично изпълнение на нейния мега-хит "Believe", до ролята му на настоящ фронтмен на Queen. 
 
Продуциран от Адам, съвместно с Томи Инглиш (Кейси Мъсгрейв, Карли Рей Джепсън), Андрю Уелс (Halsey, OneRepublic), Джордж Муур и Марк Крю, High Drama е пътуване през света на съвременната музика, демонстрирайки несравнимия вокален талант на Адам. 
 
Албумът стартира следващата глава в соловата кариера на Адам Ламбърт и, разбира се, се основава на добре познатата му склонност към драмата! Той е артист, който се чувства комфортно в собствената си кожа и не се притеснява да бъде себе си.

Свързани новини

Адам Ламбърт и Sigala с общо парче

13.06.2023

Queen са по-заредени от всякога

30.03.2023

Адам Ламбърт с нов албум и сингъл

24.02.2023

Ново от Адам Ламбърт

02.02.2023

Queen Q&A довечера

01.10.2020