Адам Ламбърт и Sigala пуснаха сингъла "You Make Me Feel (Mighty Real)"

Адам Ламбърт се обединява с продуцента Sigala за издаването на официалния сингъл на прайда в Лондон за 2023 – "You Make Me Feel (Mighty Real)". 
 
Сингълът е кавър на класическия диско парти химн на Sylvester от 1979, който е това да празнуваме себе си, свободата и обединяването на всички – перфектната песен, която да бъде превърната в официалния сингъл за събитието в британската столица.
 
 
Последният албум на Адам – High Drama, е подуциран от самия него, съвместно с Томи Инглиш, Андрю Уелс, Джордж Мур и Марк Крю. High Drama показва разнообразен списък от песни - вариращи от старите до новите - съчетани в едно от изключителния глас на Ламбърт. По-старите песни включват издадените по-рано "Ordinary World" и "Holding Out For A Hero", а новите песни варират от денс версията на "Sex On Fire" до завладяващия трак "Chandelier" – неустоимо изпълнение на хита на Sia.
 
Sigala имаше поредната невероятна година, с изпълнения пред фенове в цял свят и неспирно издавайки страхотни сингли. Предстоящият му албум Every Cloud ще включва "Lasting Lover" с Джеймс Артър, "Wish You Well" с Беки Хил, колаборацията с Давид Гета и Сам Райдър – "Living Without You", както и най-новото му издание – ‘"Feels This Good" с Мей Мюлър.

Свързани новини

Queen са по-заредени от всякога

30.03.2023

Адам Ламбърт с нов албум и сингъл

24.02.2023

Ново от Адам Ламбърт

02.02.2023

Адам Ламбърт с нов сингъл и видео

11.01.2023

#BestNewMusic тази седмица

20.05.2022