Ето какво планира Роби Уилямс за новата година

Любимият на поколения поп изпълнител Роби Уилямс иска да пусне не един, а цели два нови албума през 2023-та. 

Миналата година британската суперзвезда отпразнува 25 години на сцената с пускането на музикална колекция с най-големите му хитове, изпълнени заедно класически оркестър. Той скоро ще стартира едноименното си турне си "XXV" в Европа - виж подробностите тук. 

Сега Уилямс разкри, че има много нова музика, която чака да излезе на бял свят. Песните са достатъчни, за да напълнят няколко дългосвирещи записа, но Уилямс планира да ги събере в два албума.

"Имам два албума, които ще излязат доста скоро.", каза той в подкаста "Robbie Williams Rewind". Роби добави, че първият запис се очаква преди лятото.

Той споделя още, че има желание да запише продължение на своя хитов албум от 2006 г. "Rudebox", който е продуциран от именития Марк Ронсън и да се надяваме, че бъдещият запис също ще бъде в неговите ръце. 

В разговора Роби признава също, че би искал да изпълнява по-често и по-малко известните си песни на сцената, като дава пример с парчетата от албума си "Under The Radar".

Споделя, че вече му е омръзнало да пее "Feel" и "She's The One", въпреки че си дава сметка, че всички фенове го разпознават с тези песни и едва ли е възможно да има негов концерт без тях. Уилямс признава, че трябва да предоставя на феновете си "услуга", но го блазни идеята да направи шоу и с по-малко познатите му парчета.

Свързани новини

Роби Уилямс обяви европейско турне

28.09.2022

Роби Уилямс направи рекорд

20.09.2022

Роби Уилямс с нов албум

09.09.2022

Роби Уилямс може да пее на Евровизия

09.06.2022

Роби Уилямс позира гол за новия си албум

08.06.2022