Брад Пит и Куентин Тарантино за трети и последен път в нов филм

Брад Пит вероятно ще се събере отново с Куентин Тарантиноза десетия и вероятно последен филм на режисьора. Тандемът спечели сърцата на зрителите и на критиците с филмите ''Гадни копилета'' и ''Имало едно време в Холивуд'', за който Пит дори спечели ''Оскар'' за поддържаща мъжка роля.

Новият филм на Куентин Тарантино ще се казва ''Кинокритикът'' . Все още не е известно дали Пит ще поеме главната роля. Режисьорътне разкрива подробности за лентата, но се твърди, че действието се развива в Южна Калифорния през 70-те години на миналия век и в центъра му е циничен филмов рецензент. Говори се, че е вдъхновен от живота на покойната Полин Каел, писала за сп. New Yorker, която беше един от най-влиятелните филмови критици на своето време.

Тарантино отклони въпросите за новата лентапо време на филмовия фестивал в Кан през 2023 г., като каза само: 

''Не мога да ви кажа нищо, докато не видите филма. Изкушавам се да направя някои от монолозите на героя точно сега, но няма да го направя. Може би ако имаше по-малко видеокамери. Просто трябва да изчакате и да видите''.

Очаква се филмът да излезе по кината през 2025 г. Тарантино обяви намерението си да се "пенсионира" от филмовата индустрия след десетия си филм.

През част от настоящата година Брад Пит ще продължи да работи по филма за Формула 1. В продукцията актьорът е в ролята на състезател-ветеран, който се завръща в професията, за да се изправи заедно с един новобранец срещу титаните в спорта. 

Свързани новини

Актьорът държи новата си любов настрана

03.10.2023

Брад Пит и Miraval: кино, музика и вино

16.08.2023

Брад Пит блесна на пистата на Формула 1

13.07.2023

Шеметно кино с Брад Пит и Марго Роби

09.12.2022

Анджелина Джоли има нови обвинения

05.10.2022