Разкриваме пророчество със зловещите "Карти на смъртта" през май

Тази пролет се подготвяме за смразяваща игра, защото съдбата раздава най-жестоката си ръка с "Карти на смъртта" от 10 май само в кината. 
 
Създателите на този завладяващ хорър Спенсър Коен и Анна Халберг заплитат страховита и изпълнена с напрежение и терор история, която излиза извън пределите на познатото и поразява зрителите както никога досега.
 
В "Карти на смъртта" група приятели безразсъдно нарушава свещеното правило за гледане на Таро – никога не използвай чужда колода – и неволно отприщва злокобна сила, заключена в прокълнатите карти. Когато завесата между мистичното и земното се разкъсва, героите се оказват впримчени в мрежата на съдбата и са принудени да се изправят срещу ужасяващите последици от действията си. 
 
Зловещите "Карти на смъртта" крият пророчество, което ги вкарва в безмилостна надпревара с времето и настъпващия мрак. С нарастването на напрежението границата между свръхестественото и реалността се размива, а участниците се борят за живота си, изправени пред фаталната гибел, която всячески се стреми да ги погълне.
 
 
Първият трейлър на "Карти на смъртта" ни хвърля директно в смразяващия разказ и умело улавя зловещата атмосфера и ескалиращото напрежение. Кадрите задават тон за едно неземно преживяване и обещават зрелищен спектакъл, изпълнен с неизвестност и стряскащи моменти. 
 
Режисьори и сценаристи на "Карти на смъртта" са Спенсър Коен (Extinction, Moonfall) и Анна Халберг (Непобедимите 4). Актьорският съств включва Хариет Слейтър, Ейдън Брадли, Авантика и Джейкъб Баталон.
 
Поемаме последния си дъх с "Карти на смъртта" от 10 май само в кината. 
 

Свързани новини

Кои са победителите на наградите БАФТА?

19.02.2024

И Марк Ръфало на Алеята на славата

15.02.2024

Сериал на HBO с българско участие

12.02.2024

Генезисът и началото на предстоящото

24.01.2024

Ето кой ще се бори за "Оскар" 2024

24.01.2024