Ще видим отново Селена Гомес като магьосница

Един от хитовите сериали на "Дисни", "Магьосниците от Уейвърли Плейс", се завръща на екран. А в продължението ще видим отново Селена Гомес и Дейвид Хенри.

Двойката изигра Алекс и Джъстин, които са две от трите деца на семейство Русо. Селена отново ще влезе в ролята, но само като гост-звезда, а Дейвид ще бъде част от постоянния каст на поредицата. Актрисата, която завладя телевизионния екран с ролята си на Мейбъл Мора в "Само убийства в сградата", сподели в социалните мрежи снимка на Алекс и Джъстин и написа "Ние се завръщаме".

В продължението на сериала се разказва за последиците от ''мистериозен инцидент в WizTech''. Джъстин вече има съпруга и двама сина и е изоставил магьосническата си сила, избирайки да живее като обикновен човек. Но един ден се появява могъщ млад магьосник, който се нуждае от обучение, което кара Джъстин отново да се завърне към "занаята". Хенри публикува в инстаграм снимка на сценария и написа „Пригответе се! Семейство Русо отново ще стане част от вашето семейство. 2024 година - магията се завръща".

Сериалът ''Магьосниците от Уейвърли Плейс'' излиза на екран през 2007 г. По това време Гомес е на 15 години. Поредицата изстрелва младата актриса във висините на шоубизнеса и тя се превръща в една от най-големите звезди на своето поколение.

Свързани новини

Сценарии на ''Приятели'' на търг

19.01.2024

Селена Гомес се връща към киното

15.01.2024

Какво си шушукаха Гомес и Суифт?

11.01.2024

Селена Гомес се отдава на актьорството

04.01.2024

Обвиняват Бионсе в плагиатство

19.12.2023