Ще видим отново Селена Гомес като магьосница

Един от хитовите сериали на "Дисни", "Магьосниците от Уейвърли Плейс", се завръща на екран. А в продължението ще видим отново Селена Гомес и Дейвид Хенри.

Двойката изигра Алекс и Джъстин, които са две от трите деца на семейство Русо. Селена отново ще влезе в ролята, но само като гост-звезда, а Дейвид ще бъде част от постоянния каст на поредицата. Актрисата, която завладя телевизионния екран с ролята си на Мейбъл Мора в "Само убийства в сградата", сподели в социалните мрежи снимка на Алекс и Джъстин и написа "Ние се завръщаме".

В продължението на сериала се разказва за последиците от ''мистериозен инцидент в WizTech''. Джъстин вече има съпруга и двама сина и е изоставил магьосническата си сила, избирайки да живее като обикновен човек. Но един ден се появява могъщ млад магьосник, който се нуждае от обучение, което кара Джъстин отново да се завърне към "занаята". Хенри публикува в инстаграм снимка на сценария и написа „Пригответе се! Семейство Русо отново ще стане част от вашето семейство. 2024 година - магията се завръща".

Сериалът ''Магьосниците от Уейвърли Плейс'' излиза на екран през 2007 г. По това време Гомес е на 15 години. Поредицата изстрелва младата актриса във висините на шоубизнеса и тя се превръща в една от най-големите звезди на своето поколение.

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Възходите и паденията на фамилия Болдуин

07.06.2024

Над 200 изпълнителя зад подписката

09.04.2024

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

Ново от Селена Гомес

29.03.2024


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0