Innerglow с нов сингъл на български - "Безразличен"

Скоро след успеха на парчето си "Знак", Innerglow се вслуша в желанието на своите фенове и представи още една песен на български език.
 
Озаглавена "Безразличен", тя е с отличително за бандата модерно рок звучене, запомнящ се вокал и китарни рифове. По музика и текст на Innerglow, "Безразличен" излиза освен с аудио и с официално видео. "Основна тема в новия ни проект е онзи властващ егоцентризъм, който често ни отчуждава от най-близките ни", споделя вокалистът Тодор Ковачев.
 
 
Видеото към новата песен на Innerglow реализира режисьорът и оператор Иван Иванов, известен и като компютърния гуру зад популярния YouTube канал Setup One. Негово дело е и клипът към предишния им сингъл "Mindless Grinding", но този път видеографът залага на доста по-мрачна стилистика. Главна роля във видеото взима и дългогодишната приятелка на бандата - Кристина Георгиева, на която доверяват хореографията и нейното изпълнение.
 
Премиерата на "Безразличен" идва след много динамично и успешно лято за тримата от Innerglow, през което тя обиколиха страната с концерти и взеха участие в множество фестивали.
 
Серията им от летни изяви завърши с голям концерт на празника на гр. София (17 септември) заедно с Любо Киров, а през ноември момчетата свириха за пръв път в Лондон и зарадваха публиката в легендарния клуб The Garage заедно с група Остава.

Свързани новини

Ново от алтърнатив любимците

24.07.2023

Innerglow с първа песен на български

02.12.2022

Innerglow представят дебютния си албум

23.11.2021

Чуй Innerglow и "Hurt Ya"

11.10.2021

Innerglow представиха "Lost"

22.04.2021