Чуй най-новия сингъл на Jin Monic

Jin Monic творят без почивка, въпреки пандемичните условия, които са крайно неприятни за музикалния бранш.

В началото на годината те зарадваха феновете си с романтичната "No Matter", а преди часове направиха премиерата на "WYSIATI". Парчето е с по-характерно инди рок звучене, като типичните за групата синтове тук са оставени на втори план. 

Основният идеолог на музиката е Боян Дечев. Автор на лириката е вокалистът Николай Иванов, а основен вдъхновител е психологът и философ Даниел Канеман и фундаменталното му произведение "Thinking Fast and Slow". От този текст идва и заглавието на парчето с  акронима "WYSIATI" - What you see is all there is.

Финалните щрихи в песента са дело на продуцентите Симеон Лозанов (Monyx) и Джо Лапорта, който е работил с имена като Дейвид Боуи, The Weeknd, The Killers, Foo Fighters и много други.
 

 

Режисьор на видеоклипа е Калина Луканова, възпитаник на художествената академия Paris College of Art във Франция. В главната роля е красивата Велина Колева, която е нейният избор, защото е "класически и непокорно красива. Душата ѝ е свободна. В нея няма страх, но има трепет.“, споделя младата режисьорка.

Видеото е заснето в известен столичен клуб, който феновете веднага разпознават. Кадрите от сцената и празната зала още повече карат почитателите на Jin Monic да нямат търпение да дойде времето, в което ще могат да чуят новата им музика на живо.

Свързани новини

Jin Monic гостуваха в студиото

05.12.2016