Михаела Филева пусна лайв версии на песни от албума ИН и ЯН

Михаела Филева представи концертни версии на три песни от албума ИН и ЯН
 
 
Снимачна площадка на визуализациите е концертната сцена, на която Михаела и музикантите ѝ изпълняват пред фенове песните от новия студиен албум ИН и ЯН в специално създадени за изпълнение на живо аранжименти. Събитието се състоя на 15 май и съвпадна с юбилейния рожден ден на певицата, а организаторите му от Монте Мюзик дадоха възможност на меломаните да закупят билети и за излъчването му онлайн.
 
 
Вълшебните мигове и изпълнения от събитието бяха заснети, за да може сега, в началото на есента, да имат нов живот в дигиталните медии. Постпродукцията на видеата “Броня от стъкло”, “Парфюм” и “Нищо лично” (feat. FeeL) има за цел да остави в зрителя усещането за концертна атмосфера като излезе от рамките на стандартните клипове. 
 
 
Музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев са брилянтни в изпълнението на аранжиментите на Борислав Бояджиев-Борче. Михаела Филева е перфектна в изпълненията си и със силно сценично присъствие. Това е причината почитателите ѝ да я следват на концертните ѝ участия в цялата страна.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023