Михаела Филева пусна лайв версии на песни от албума ИН и ЯН

Михаела Филева представи концертни версии на три песни от албума ИН и ЯН
 
 
Снимачна площадка на визуализациите е концертната сцена, на която Михаела и музикантите ѝ изпълняват пред фенове песните от новия студиен албум ИН и ЯН в специално създадени за изпълнение на живо аранжименти. Събитието се състоя на 15 май и съвпадна с юбилейния рожден ден на певицата, а организаторите му от Монте Мюзик дадоха възможност на меломаните да закупят билети и за излъчването му онлайн.
 
 
Вълшебните мигове и изпълнения от събитието бяха заснети, за да може сега, в началото на есента, да имат нов живот в дигиталните медии. Постпродукцията на видеата “Броня от стъкло”, “Парфюм” и “Нищо лично” (feat. FeeL) има за цел да остави в зрителя усещането за концертна атмосфера като излезе от рамките на стандартните клипове. 
 
 
Музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев са брилянтни в изпълнението на аранжиментите на Борислав Бояджиев-Борче. Михаела Филева е перфектна в изпълненията си и със силно сценично присъствие. Това е причината почитателите ѝ да я следват на концертните ѝ участия в цялата страна.

Свързани новини

Михаела Филева с национално турне

26.09.2022

Михаела Филева в Radiocast

24.08.2022

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Михаела Филева открива лятното си турне

08.06.2022

Михаела Филева с нов клип

19.04.2022