MTV EMA 2021 - номинациите са тук

Джъстин Бийбър е тотален фаворит в номинациите за Европейските музикални награди на MTV!
 
Отличията ще бъдат връчени на жива церемония в Будапеща на 14 ноември. Подробностите за изпълнителите и водещите ще бъдат обявени скоро, но днес станаха известни номинираните.
 
Води поп звездата Джъстин Бийбър, който има 8 номинации за награди, включително за "Най-добър изпълнител", "Най-добър поп артист", "Най-добър видеоклип" за "Peaches", "Най-добро сътрудничество" с The Kid LAROI и "Най-големи фенове".
 
Любопитното е, че той се състезава срещу себе си в категорията "Най-добра песен", където е номиниран за "Peaches" и "Stay".

 
На второ място са рап звездите Doja Cat и Lil Nas X, които имат по шест номинации. Следва тийн-сензацията Оливия Родриго, която заедно с The Kid LAROI и световната суперзвезда Ед Шийрън имат по пет номинации.
 
Италианската рок група Måneskin - бандата, която спечели тазгодишната Евровизия, e номинирана за група на годината, както и в още две рок категории.
 
Преди броени часове провокативните италианци представиха и най-новия си видеоклип на парчето "MAMMAMIA". В него те възпяват скандала, който се разрази на певческия конкурс, който обаче им помогна за популярността, и, очевидно, за творческото им вдъхновение. 
 
 
 
MTV и тази година оставя на феновете да решат кои ще бъдат победителите. Гласуването вече е отворено на сайта на наградите.
 
Както стана известно тазгодишната церемония ще бъде в унгарската столица Будапеща на 14 ноември. Подробности за изпълнителите и водещите ще бъдат обявени скоро.

Свързани новини

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023

Шакира направи грандиозно шоу

15.09.2023

Търси се журналист с ресор "Тейлър Суифт

14.09.2023

Ето кой още е номиниран

09.08.2023