Шоу за историята: Шакира на наградите на MTV

Шакира направи удивително шоу на наградите MTV (MTV VMAs), които се проведоха през седмицата в Ню Йорк.

Певицата изнесе серия блестящи изпълнения на сцената, които очертаха основните линии в 20-годишната й бляскава кариера на световната сцена, сред тях са хитовете "Whenever, Wherever", "Hips Don't Lie", "Beautiful Liar", "Waka Waka". Също така, Шакира показа грандиозни танци, които вдигнаха на крака дори рок звездите от Маneskin - виж във видеото. 

На церемонията тя беше придружена от синовете си - Милан на 10 г. и Саша на 8 г. Певицата се завърна ударно с новия си албум след раздялата с баща им Жерар Пике. Тя представи два от хитовте от него, а по време на песента, посветена на новата му приятелка - "BZRP Music Sessions #53", Шакира бе понесена на ръце от публиката. 

Именно това е най-успешната й нова песен - тя влезе в историята като най-стриймваната латино песен за 24 часа в Spotify и най-слушаната латино песен в YouTube за 24 часа с над 63 милиона гледания и подобри 14 световни рекорда на Гинес.

Шакира получи наградата за цялостно постижение на видео музикалните награди на музикалната телевизия. Латино музиката нямаше да бъде глобалната сила, ако я нямаше Шакира", каза на сцената Wyclef Jean, който й връчи приза. 

Големият победител на церемонията стана Тейлър Суифт, спечелвайки общо девет трофея. 

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира слага край на сълзите

16.02.2024

Фен на Шакира беше арестуван пред дома й

17.01.2024

Откриха статуя на Шакира

02.01.2024