Eд Шийрън обяви новия си албум "Autumn Variations"

Новият албум на британския хитмейкър Ед Шийрън излиза през септември. Записът съдържа 14 композиции и е озаглавен "Autumn Variations", обяви звездата. 

"Миналата есен открих, че приятелите ми и аз преминаваме през толкова много промени в живота си. След летните горещини всичко или се успокоява, уталага, достига върха, или се разпадна", казва Шийрън.

„Когато преминавах през труден период в началото на миналата година, писането на песни ми помогна да разбера чувствата си и да се примиря с това, което се случва, и когато научих за различните неща, които са се случвали на моя приятел, написах песни, някои от негова гледна точка , някои от моя, за да уловя как той и аз гледахме на света по онова време. Имаше моменти на влюбване и нови приятелства, но имаше моменти на разбито сърце, депресия, самота и объркване.

Ед Шийрън спечели делото за плагиатство

Вдъхновението на Шийрън е дошло от композитор на име Елгар, който е композирал "Enigma Variations" -  там всяка от 14-те композиции е за различен негов приятел.

"Пишехме и записвахме без прекъсване и този албум се роди от това партньорство. Чувствам, че той е уловил усещането на есента толкова чудесно в своя звук и се надявам всички да го обичат толкова, колкото и аз", разкрива още изпълнителят на "Shape Of You"

"Autumn Variations" излиза на 29 септември. Ето и съдържанието:

1. Magical

2. England

3. Amazing

4. Plastic Bag

5. Blue

6. American Town

7. That's On Me

8. Page

9. Midnight

10. Spring

11. Punchline

12. When Will I Be Alright

13. The Day I Was Born

14. Head > Heels

Свързани новини

Камила Кабейо тийзна новата си песен

07.02.2022