Виж класация на най-желаните участници в секс видео (галерия)

Един от най-лесните начини да се прочуеш и а стартираш кариера - вижте само Kim Kardashian - записването на секс касети вече от никой не се приема като "случаен теч" на интимна информация, а добре планиран ход. Логично, Vivid Entertainment, един от най-големите дистрибутори на филми, маркирани с 18+, са полюбопитствали чия би била секс касетата, която потребителите им с най-голяма готовност биха си купили.
 
От фирмата са попитали участниците в анкетата кого биха избрали от списък с най-горещите имена в Холивуд. Ryan Gosling се оказал очевидният и неоспорим избор за 21.6% от запитаните. На второ място се озовал Brad Pitt със 17.2% от гласовете, следван плътно от Channing Tatum с 15.6%. Matthew McConaughey и Johnny Depp завършвали челната петица, обирайки равния дял от 12.7%. Останалите места в класацията си поделят Zac Efron, Liam Hemsworth, Bradley Cooper, Robert Pattinson и Jake Gyllenhaal. Разгледайте ги в нашата галерия, където сме ги показали толкова секси, колкото е възможно, без да се наложи да сменим бранша :-)
 
Не е изненада, че Ryan оглавява списъка, имайки предвид съкрушителния му ефект върху женските сърца след участието в ленти като "The Notebook" и "Crazy, Stupid, Love". Самият той обаче неведнъж е признавал, че подобни "звания" го карат да се чувства неудобно. "Цялата иодея за този "секс символ" ми е неловка и нелепа. За мен това е просто шега. Наясно съм обаче, че дължа цялата си кариера на външността си", коментира наскоро той пред немското сп. "TV Digital".
 
Нищо от това не е спряло феновете на Ryan да го пропагандират във всяка "най-секси" класация и дори организираха протест, когато от сп. "People" не му дадоха наградата "Най-секси мъж на годината" през 2011 (тя отиде при Bradley Cooper). В момента  Ryan по все още неозаглавен проект на Terrence Malick, който се очаква догодина.

Свързани новини

Брад отново съди Анджелина

09.06.2022

Дрязгите им нямат край

18.02.2022

В очакване на Брад Пит и Сандра Бълок

11.02.2021

Какво сложи край на брака Pitt-Jolie?

26.09.2016

Angelina Jolie и Brad Pitt се развеждат

21.09.2016