Simon Cowell очаква дете от жената на свой приятел (галерия)

Ако сте си мислели, че последните изцепки на Justin Bieber заслужават възмущение, ето ви нещо много по-интересно, сюжетно решено съвсем като в теленовела. 53-годишният медиен могул и саркастичен съдия в музикални реалити шоута Simon Cowell очаква дете. В това можеше да няма нищо странно, ако детето не се случваше на (все още) омъжена дама. За един от близките му приятели. 
 
Името на бъдещата майка е Lauren Silverman, която технически все още е омъжена за друг могул, но в недвижимите имоти - Andrew Silverman, един от най-близките приятели на Cowell.
 
Всъщност Lauren и Andrew, макар и женени, живеят разделени от известно време, но засега не е ясно дали причината е Simon, или просто съвпаденията му правят услуга. “Lauren и Andrew бяха нещастни в брака си от известно време и разводът им е в ход”, разказва източник на Us Weekly. “И докато бракът се разпадаше, тя и Simon се сближиха.”
 
Новината е озадачаваща и заради друго - Simon е широко известен като неособено голям фен на децата - "Божичко, не. Не бих могъл да имам деца. Ако трябваше да ги търпя да ми драскат по стените, щях да полудея", беше казал той през 2009 и това породи спекулации, че преди 10-12 седмици Lauren е забременяла без той да го е искал, карайки го да вярва, според някои медии, че е на контрацептиви. В по-скорошно интервю обаче той звучи така, сякаш е поомекнал по въпроса: "Обичам децата, наистина, но те изискват много време, което следва да им се отделя регулярно. Това означава цялостно пренастройване на програмата и не знам дали на този етап мога да го направя".
 
На пресконферренция миналата седмица, на която му зададоха неудобни въпроси по темата, Simon се опита да се измъкне с хумор ("Нещо ново ли е станало? Как не съм разбрал!"), но когато не мина, отговори по-сериозно: "Оценявам въпроса. За съжаление засега се налага да пазя мълчание по въпроса”. По-късно, пред People.com, той добави: “Много неща ще изясня и ще изчистя името си, когато времето е подходящо, но в момента се налага да съм по-деликатен, защото са въвлечени чувствата на много хора.”
 
Един от тези хора е и детето на Andrew Silverman, както уверява той в официално съобщение по повода, макар да отказва да коментира предполагаемата бременност на все още съпругата си: “Главният ми приоритет е да предпазя 7-годишния си син, докато разрешавам въпросите межу мен и съпругата ми. Надявам се, че хората ще уважат това.” Според слуховете бизнесменът е подал документите за развода миналия месец и в тях е посочил за причина "изневяра", а Cowell - за отговорен за това.
 
Вижте по-долу галерия на досегашните дами, замесени във връзка със Simon Cowell, но неуспели (или непожелали) да се превърнат и в майка на бъдещото му дете (тук, разбира се, включваме само по-известните дами и то тези, с които продуцентът е имал по-продължителна връзка. Безименните старлетки и тези, с които е бил само за една вечер, не споменаваме изобщо).

Свързани новини

Саймън Коуел претърпя тежък инцидент

10.08.2020

Simon Cowell ще събира латино бой банда

19.11.2014

Simon Cowell е натрупал най-много

22.08.2013