Deep Zone възраждат златни български песни

Deep Zone стартират проект, който има за цел да представи някои от най-емблематичните български песни с ново съвременно звучене. Всички парчета са преизпяти от певицата на групата – Надя, като в някои от новите версии участват и оригиналните изпълнители на съответната песен. Обединяващата част е модерния клубен звук. Повечето избрани тракове са с бавно темпо или балади, така че в новите си танцувални варианти за първи път ще влязат в клубове, дискотеки и радиостанции. Радио FM+ вече ви даде възможност да чуете първите две - "Бягство" (в оригинал на дует Авеню и с тяхно специално участие) и "Спасение" (в оригинал на Б.Т.Р.).
 
"След многократно проведени тестове по време на наши участия, в които изпълнявахме на живо пред многобройна публика новите версии, видяхме с очите си как те предизвикват истински фурор. Този проект обединява няколко поколения българи и безспорно е безценно културно наследство с доказана през годините висока стойност”, споделя Дидо.
 
Всички завършени нови версии, както и всички авторски хитове на групата, ще бъдат представени в зрелищно парти днес в Слънчев Бряг. По време на шоуто ще бъде изпълнена и най-новата песен на Deep Zone - "Няма НЕ”, която се очаква да излезе с видеоклип през септември.

Свързани новини

Първото БГ видео, изцяло направено с ИИ

11.04.2024

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Deep Zone Project и Тото с общо парче

14.05.2020

Deep Zone Project с нов хит

30.10.2019