Deep Zone Project и Тото от СкандаУ с общо парче

Deep Zone Project поканиха Тото в новия си проект "Gimme Love". DJ Dian Solo, който е лидер на групата, изпратил на половинката от СкандаУ демо на парчето, а Тото толкова го харесал, че още на следващия ден записал своята част от вокала.
 
 
Заедно решили да отбележат премиерата по нестандартен начин – като изстрелят диск с парчето в Космоса. Свързали се с британска компания, ангажирана с метеорологични и космически изследвания, която закачила диска с новата песен на Deep Zone Project и Тото на специален летателен апарат с HD камера и от станция в Шефийлд, Великобритания го изстреляла на 28 000 метра височина в средната част на стратосферата. 
 
 
"Gimme Love" е микс между енергичен хаус и мелодичен рап, преплетени с живи цигулки и китари. По текста и музиката работи цялата група заедно с Тото, с когото отдавна планирали да направят съвместно парче. "Колаборациите са едни от най-незабравимите музикални преживявания и "Gimme Love" e точно такова. Енергия, позитивен дух и мирис на лято – това ще ви подарим с новата си песен“, споделят тримата от Deep Zone Project.
 
Видеоклипът на "Gimme Love" е дело на режисьора Васил Стефанов, а в него взимат участие и танцьорките от Secret Garden Show. 

Свързани новини

Първото БГ видео, изцяло направено с ИИ

11.04.2024

Дуото с нова песен

02.04.2024

Лъчо c ново солово парче

18.01.2024

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

Отиде си звездата на италианската сцена

22.08.2023


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0