Deep Zone Project и Тото от СкандаУ с общо парче

Deep Zone Project поканиха Тото в новия си проект "Gimme Love". DJ Dian Solo, който е лидер на групата, изпратил на половинката от СкандаУ демо на парчето, а Тото толкова го харесал, че още на следващия ден записал своята част от вокала.
 
 
Заедно решили да отбележат премиерата по нестандартен начин – като изстрелят диск с парчето в Космоса. Свързали се с британска компания, ангажирана с метеорологични и космически изследвания, която закачила диска с новата песен на Deep Zone Project и Тото на специален летателен апарат с HD камера и от станция в Шефийлд, Великобритания го изстреляла на 28 000 метра височина в средната част на стратосферата. 
 
 
"Gimme Love" е микс между енергичен хаус и мелодичен рап, преплетени с живи цигулки и китари. По текста и музиката работи цялата група заедно с Тото, с когото отдавна планирали да направят съвместно парче. "Колаборациите са едни от най-незабравимите музикални преживявания и "Gimme Love" e точно такова. Енергия, позитивен дух и мирис на лято – това ще ви подарим с новата си песен“, споделят тримата от Deep Zone Project.
 
Видеоклипът на "Gimme Love" е дело на режисьора Васил Стефанов, а в него взимат участие и танцьорките от Secret Garden Show. 

Свързани новини

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

Отиде си звездата на италианската сцена

22.08.2023

Децата вдъхновиха ТоТо Н за нова песен

11.07.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

TOTO H отново с маска

28.01.2022