DEEP ZONE Project използват изкуствен интелект, за да представят "Нещо по-така"

Първото българско пълнометражно музикално видео, изградено изцяло с AI технологии и анимации, е вече факт. 
 
Клипът е към новата песен на DEEP ZONE Project, "Нещо по-така", която отбелязва своята аудио и видео премиера днес, 11 април. 
 
Вярно на стилистиката на групата, парчето е енергично техно, което се отличава с оригинални български фолклорни мотиви и отпявания на етно певиците Бисера и Лидия, гост-изпълнителки в проекта. Закачливото заглавие на песента е поздрав към всички фенове на DEEP ZONE Project, които през годините по време на техни концерти са си пожелавали "нещо по-така". 
 
 
Заедно с аудиото на "Нещо по-така", излиза и официалният клип, реализиран от Радостин Събев-Шошо и Sky Brothers. Футуристичното видео, създадено с помощта на изкуствен интелект, е поглед към бъдещето, комбиниран с традиционни български елементи като носии, шевици и накити.
 
 
Групата загатна за новия си проект по време на церемонията на наградите ИКАР, където беше отличена със специалния приз за съвременна музика. Броени дни по-късно DEEP ZONE Project бяха номинирани за пореден път и в категория "БГ ГРУПА" на тазгодишните музикални награди.

Свързани новини

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Deep Zone Project и Тото с общо парче

14.05.2020

Deep Zone Project с нов хит

30.10.2019

Deep Zone Project с пробив в Холивуд

02.07.2019