hug or handshake продължават към танцувалното звучене с "Waiting Till September"

Нова доза качествена продукция излиза от базата на инди поп-рок бандата hug or handshake, които слушаме на живо на 19-ти април в Sofia Live Club.
 
Днес те представят най-новия си сингъл "Waiting Till September", който изключително успешно продължава поетата от тях посока към по-танцувално и мелодично поп звучене. Парчето е живо и енергично, и няма как да те остави равнодушен и да не те накара да се пораздвижиш.
 
 
Автор на текста отново е Антон, а музиката създават двамата с Петър. По време на записите и смесването, музикалният продуцент Симеон Лозанов–Monyx им предлага да използват нови техники, които водят до различното звучене на "Waiting Till September". "Нашият продуцент Monyx, този път ни извади доста от зоната ни на комфорт и ни провокира да вземем решения, нетипични за нас. Отне ни време да свикнем с това, но в крайна сметка сме супер щастливи от резултата." – споделя Антон Георгиев.
 
И както повелява традицията, момчетата от hug or handshake отново се доверяват на Никола Атанасов, който облича творчеството им в стилен и същевременно забавен видео клип. Обичайната доза самоирония и небрежни танци струят от снимачната площадка, в каквато се превърна офисът на Тони, и ни карат да се усмихнем.
 
"Waiting Till September" ще чуем премиерно на концерта им на 19-ти април в Sofia Live Club. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и more.com
 

Свързани новини

hug or handshake с нова песен

23.03.2023