hug or handshake представят най-новия си видео клип към песента "Slowboy"

Момчетата от инди поп-рок бандата hug or handshake представят най-новия си сингъл "Slowboy" и видеоклипа към него.
 
Една силно зареждаща песен, носеща мелодично и танцувално поп звучене, подкрепено от силно въздействащи вокални линии. "Tази песен е една по-енергична и ведра посока в сравнение с парчетата от дебютния ни албум Once Upon a Pink Sedan. Надявам се да е стъпка напред в развитието на стила ни, но без да бягаме от себе си.", споделя Петър.
 
"Slowboy" е първото парче, което официално излиза на бял свят след дебютния им албум, но всъщност то отдавна радва феновете по време на концертите на групата. ""Slowboy" вече е навъртяло не малко километри, защото го свирим по концертите ни още от края на 2021. Хората го приемат добре, някои даже казват, че им е любимото наше парче.", разказва Тони.
 
 
Автор на текста на "Slowboy" е Антон, музиката е на Петър и Антон, а за аранжимента, записа и смесването момчетата отново работят в добре смазаната колаборация с музикалния си продуцент Симеон Лозанов-Monyx.
 
Режисьор и оператор на свежото видео е Никола Атанасов, с който процеса на работа винаги е доста флуиден. Негово дело са първите два видеоклипа на hug or handshake – "Molten Dreams" и "Blaze of Sorry".
 
Лентата е стилна и позитивна, а историята в нея разказва за две момчета, на които им се иска да могат да танцуват, опитват се да намерят вътрешния си "Slowboy" и да не им пука много как изглеждат, въпреки че реално им пука.
 

Свързани новини