Katy Perry е горда, че не е спала с Robert Pattinson

Katy Perry отрече слуховете за връзка с британския актьор Robert Pattinson в интервю за британското издание на списание "Ел".
 
Тя се изповяда пред изданието броени дни преди излизането на новата й песен "Roar" на 12 август. Perry е категорична, че с Pattinson са само приятели. "Аз съм като неговата голяма сестра. Онзи ден му казах, че едно от нещата, с които се гордея най-много, е, че не съм спала с него. И това е истина", споделя певицата.
 
Тя говори и за съобщението, което изпратила на бившата приятелка на Robert, Kristen Stewart, с текст: "Просто се опитвам да бъда негова приятелка... Не е моя вината, че имам чифт гърди". Съобщението трябвало да успокои актрисата. "Изпратих й го, за да й кажа, че никога не съм проявявала неуважение към нея. Не съм такъв човек", разказва Perry.
 
Stewart все още не се е възстановила след края на връзката си с Pattinson през май. Макар между него и Katy да няма нищо, името му упорито се свързваше с Riley Keough. Дали между тях е имало кратък романс, не е ясно, но по последни данни тя се е събрала отново с актьора Alex Pettyfer. 
 
По думите на вътрешен източник, Robert така или иначе не иска нова връзка, тъй като раната от предишната още не е зараснала, а засега предпочита да се посвети на кариерата си. Най-големият холивудски клюкар Perez Hilton обаче твърди, че в последните няколко дена Robert е бил видян да паркира пред къщата, в която живее Kristen - същата, от която той се изнесе преди месеци, така че може би изтормозеният им романс ще получи втори шанс.

Свързани новини

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021

Кейти Пери с първа песен от майчинството

17.05.2021

Katy Perry препуска с мотор в ново видео

17.10.2019

Katy Perry излезе с нова песен

16.08.2019