Justin Bieber в центъра на нов скандал заради изтекли голи снимки (галерия)

Justin Bieber си направи шега, която за всеки обикновен човек си остава в рамките на семейството и всички се сещат по празници за нея с усмивка, но никой не разбира извън дома за това. За всеки обикновен човек, но не и за мегазвездата Justin Bieber. 
 
Вчера TMZ разкриха снимки от Деня на благодарността в Канада, където звездата се събрал със семейството в дома на баба си, за да отбележат празника. На сутринта на самия ден обаче се успал и решил да си направи шега - съблякъл се гол-голеничък и изнесъл серенада на баба си, прикрит само с акустична китара. По информация на източника, от който вероятно са постъпили и снимките, всички се забавлявали много, включително изненаданата му баба, която накрая през смях му казала "Justin, отивай да сложиш някакви дрехи на гърба си!" 
 
Явно възможността да изкара солидна сума за снимките от събитието се е сторила прекалено привлекателна за някой от присъстващите и така TMZ са се добрали до двата голи кадъра на изпълнителя, които според тях датират от ноември 2012.
 
Сочната, но в основата си невинна шега, изложена на показ обаче, доведе до амок феновете на тийнейджъра, които се хвърлиха да го бранят (неясно от какво), нападнаха публично TMZ със заплахи за саморазправа, насилие, бойкот и откровено вулгарни обиди. Част от тях уверяваха, че снимките са фотомонтаж, търсейки доказателства по татуировките на тялото на изпълнителя, докато други негодуваха за поредния път, в който любимецът им влиза в заглавията на таблоидите с подобна новина, вместо с нещо по-положително.
 
До този момент Justin Bieber, който наскоро обяви, че излиза в дълго отлагана почивка, не е коментирал официално снимките, нито е оспорил достоверността им.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021