Harry Styles: "Нямам против Taylor Swift да пише песни за мен"

Harry Styles не се оплаква, че Taylor Swift е написала песен за тях, защото според него тя е много добър автор на песни. 
 
Двамата имаха кратка връзка миналата година, но Harry не е разтревожен, че Таylor е използвала този спомен за вдъхновение. "Би било много лицемерно да кажа, че тя не бива да го прави, защото всички пишем неща на базата на собствен опит. Ако исках да го избегна, да бях ходил с някое неизвестно момиче. Поне е чудесен текстописец!", показва трезва преценка той пред Us Weekly.
 
Но 19-годишният Harry няма предвид, че подбира партньорките си по известност: "Мисля, че е въпрос на това кой и какъв е човекът, защото това е, което ще харесаш. Да, с някой, когото публиката не познава, това нямаше да стои като въпрос, но няма значение. Човек не може да контролира по кого се увлича."
 
И добавя: ''Пък и мисля, че връзките са достатъчно сложни, така че е добре да игнорираш напълно всичко, което идва отвън. Особено когато сте в началото на връзката и все още го има натискът да научиш всичко за човека до себе си. Ако към това добавиш и куп външни хора, които се месят и дефинират връзката ти, нещата стават съвсем неестествени. Така че просто се налага да се концентрираш във връзката си, вместо да си мислиш, че всяка стъпка от нея е по кориците на списанията.''