Perez Hilton кара феновете си да бойкотират Lady Gaga

Войната на Lady Gaga и Perez Hilton премина в следващ етап.
 
Сега злобният блогър кара феновете си (явно има такива) да купуват стар албум на Christina Aguilera - Bionic (2010) - на 11 ноември. "Случайно" това е датата, на която излиза новият албум на Gaga, ARTPOP.
 
В сряда Hilton пусна в туитър долната снимка на Aguilera, с фразата "СправедливостзаBionic” и покана към феновете му да "разпространят новината" и да изпълнят нареждането "Купувайте Вionic 11.11.13″. Разбира се, името на Gaga го няма написано никъде, нито пък е добавена аргументацията, стояща зад "спонтанната" му кампания, при това точно на този ден, но намерението е очевидно.
 
 
Враждата между бившите приятели тлееше от доста месеци, но истинската война пламна наскоро, когато Hilton сподели в туитър разочарованието си от “Applause”, сравнявайки продажбите му с тези на Katy Perry. По-късно Gaga го обвини, че я преследва, а после сподели с феновете си, че в деня на операцията на хълбока, която преживя по-рано тази година, светският клюкар й е изпратил нейна снимка в инвалидна количка, с добавен надпис "Карма". Към нея с фотошоп е била добавена и снимка на Мadonna, насочваща пистолет към главата на Gaga. Съветът й към нейните "чудовища" обаче беше просто да го игнорират и да не разпространяват заплахи и обиди.

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021