Lady Gaga обясни значението на грима в "Applause" (галерия)

Наскоро Lady Gaga се възползва от ефира на шоуто "Good Morning America", за да обясни едно от нещата, които озадачаваха феновете й - стилистиката на обложката на сингъла й "Applause".
 
"Когато снимахме, опитахме различни стайлинги за видеото и всеки от тях представя различна моя същност, както и моята мания по тансформациите и трансформацията като магия. Затова нанесохме клоунски грим по лицето ми - като ода за Шута, който живее само за аплодисментите. И докато снимахме, ме заля силна емоционалност и тъга, защото не бях виждала феновете си от много време и е толкова по-различо да пееш пред камера и пред 50 000 души - наистина ми липсват много."
 
И оттам е тръгнало всичко: "Затова размазах грима с ръцете си по лицето, все едно беше причнинено от сълзи - а после от очите ми потекоха и истинските, докато пеех "Живея за аплодисмените". И това, което имам предвид не е, че се опивам от вниманието, а че живея, за да правя феновете си щастливи  - а когато има аплодисменти, значи на публиката й е харесало."
 
Вижте по-долу галерията ни, в която верни нейни фенове са се гримирали по същия начин - доколкото са могли.

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021