Manu Chao, Уикеда и Миленита на 16.09. в София

Manu Chao пристига у нас с екип от 15 души, а на сцената ще стъпят четирима от тях в състав: MANU CHAO /вокали & китара/, PHILIPPE /барабани/, MADJID /китара/, GAMBEAT /бас/.

Бандата стартира Балканското си турне в края на миналата седмицата от Будапеща, а след обиколка по нашите ширини е отправила поглед към далечна Индия.

Пътуващите музиканти ще притигнат у нас с тур бус, а шоуто се очаква да бъде още по-пищно и “шантаво” в стил Manu Chao, подкрепено и от мултимедиа по време на сета. Колко дълго ще бъде и какво ли може да се случи на 16-ти – само един човек може да отговори на този въпрос и той се казва Manu Chao. А фенове знаят какво да очакват от този, който споделя, че: “В България винаги е чудесно”.

Билетите за концерта на Manu Chao са с цена 50 лв. и могат да бъдат закупени в интернет на www.ticketstream.bg, както и в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък. Организаторите напомнят, че броят на билетите е ограничен до 3000.

Новообявеният участник в концерта – групата Уикеда, ще представи три свои неиздавани до сега парчета, специално за събитието, а новината за участието им в него ги завари в студио, записвайки песента с култово заглавие – “Тинтява 6”. Китаристът - Росен Григоров сподели, че Уикеда са големи фенове на френската звезда и дори, че творчеството им, в голяма степен е повлияно от неговата музика.

Lazy Face e реге DJ, който ще стъпи пръв на сцената в зала “Фестивална” за свой DJ-сет. Той е водещ и създател на специализираното предаване Jamaica Air Force. След него ще видим Миленита с лайв групата си Funky Miracle, последвани от Уикеда, които ще открият път за героите на вечерта - MANU CHAO LA VENTURA.

Свързани новини

Dubioza kolektiv с нов концерт у нас

07.12.2022

Теодор Ушев в Radiocast

07.12.2022

"Нейната дума" ще се чуе

07.12.2022

Bulgaria Mall: твоят коледен пътеводител

07.12.2022

Напуска ли U2 Лари Мълен?

06.12.2022