Жени Калканджиева заяви, че отлага развода

Водещата на "Жените говорят" заяви, че със съпруга й Тачо са се отказали от развода и ще се разделят временно. Бившата манекенка се разплака в ефир.

Жени Калканджиева обясни, че била твърдо решена да се разведе. Но тъй като с Тачо все още живеят заедно и разговарят, двамата решили да се разделят временно, за да разберат дали има смисъл да продължат брака си.

Бизнесдамата не знае колко дълга ще е паузата във връзката й с Тачо - може би от 2 месеца до 1 година.

Тачо не е искал прошка за изневярата си. Жени обаче не търси извинение, тъй като неразбирателство между двамата имало и в много други сфери.

Калканджиева обясни, че Тачо е прекрасен баща и домакин, но това няма как да я задоволи изцяло. Последната една година той не успявал да се справи с популярността на Жени и постоянното й присъствие на страниците на жълтите вестници. Двамата много често се карали.

„Това е любов, която никога няма да приключи. Ние, щем, не щем, трябва да живеем като родители“, отговори Жени на въпрос дали още обича съпруга си.

Катето Евро спонтанно заяви: „Тачо, взимай един букет и идвай!“. Това накара Калканджиева да се разплаче и да избяга от камерите.

По-късно тя се завърна в студиото и обясни, че до 2-3 дни съпругът й ще се изнесе от общото им жилище и най-вероятно ще замине в чужбина, за да избяга от медийния интерес.