Demi Lovato, Selena Gomez и Katy Perry четат гадни туитове за себе си (видео)

Човекът, отговорен за забавния, макар и малко унизителен сегмент "Злобни туитове", е комикът и водещ Jimmy Kimmel. Основната идея на "Злобни туитове" е да накара звезди да четат публично гадни туит съобщения, написани по техен адрес.
 
"Онази песен на Demi Lovoto. Моля. Нека. Спре.", изчете Demi Lovato, вероятно едновременно неприятно изненадана от туита и от обърканото си име. John Legend предпочете чувството за хумор: "John Legend прилича на някой, който плаче след секс", прочете той и се престори, че се разплаква. "John Mayer прилича на накиснато в алкохол л***о, опаковано в смокинг от филма "От глупав по-глупав", прочете музикантът с изненада, вероятно защото - както и ние - се затруднява да си представи точно тази картинка. Pharrell не загуби самообладание докато изчете "Pharrell прилича на канален плъх", а Katy Perry трябваше да издържи да изчете, без да трепне, че е "перфектният пример за атлетично тяло, но е адски дразнеща".
 
 
Вижте и останалите - някои съвсем не толкова лесни за преглъщане - гадни туитове, които звездите публично изчетоха сами за себе си.

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Селена Гомес - водеща на Оскарите?

14.01.2022