Селена Гомес, Стив Мартин и Мартин Шорт в ново предизвикателство

Най-престижната церемония в Холивуд - Оскарите, от три години се провежда без водещ и това определено влияе негативно на рейтинга й, който пада всяка година.

Това явно е на път да се промени. Продуцентът Крейг Еруич разкри, че тазгодишните Оскари ще включват водещ за първи път от три години. Според информацията на Variety, водещият може да не е само един, а трима. 

Става въпрос за актуалното актьорско трио - Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес от сериала на Hulu "Only Murders In The Building". Комедийната поредица е много успешна и наскоро получи три номинации за Наградите на актьорската гилдия.

"Only Murders In The Building" е една от най-гледаните комедии този сезон. Те са много атрактивни. Всички ги обичат. Те са мечтаните водещи. Водим непрекъснати разговори с Уил и Академията за това.", разкрива Еруич пред изданието. 

Това звучи твърде хубаво, за да е истина, пише Variety. Актьорът Мартин Шорт е бил домакин на Оскарите и то цели три пъти, а останалите двама имат безспорни качества. Крайното решение вземат Академията, продуцентът на Оскарите Уил Пакър и ABC в тандем.

Самите Мартин, Шорт и Гомес не могат да се оплачат от липса на ангажименти в момента. Те вече започнаха да снимат втория сезон на "Only Murders In The Building". Гомес прави и много нова музика - наскоро певицата представи колаборацията си с един от най-актуалните латино изпълнители Camilo - "999". 

Свързани новини

Ново от Селена Гомес

29.03.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Селена Гомес се връща към киното

15.01.2024

Какво си шушукаха Гомес и Суифт?

11.01.2024

Селена Гомес се отдава на актьорството

04.01.2024