Muse се завръщат с новата песен "Won’t Stand Down"

Muse се завръщат днес с чисто новото парче "Won’t Stand Down".
 
Продуциран от Muse и миксиран от Дан Ланкастър (Bring Me The Horizon, Enter Shikari), "Won’t Stand Down" е химн от контролиран хаос, готов за арените, с тежки китари и подходящи дисторшъни, засилващи удрящи в целта текст на Мат Белами, който разказва за връщането на собствената си сила.
 
 
""Won’t Stand Down" е песен за отстояването на позицията си срещу хулиганите, независимо дали на игрището, на работа или където и да било. Да защитиш себе си срещу принудата на социопатските манипулации и да посрещнеш бедите със сила, увереност и агресия", коментира Белами.
 
"Won’t Stand Down" излиза с официално видео, режисирано от печелилия награди режисьор Джаред Хоган (girl in red, Joji) и заснето в Киев, Украйна. Визуализацията съдържа крехка, мистериозна фигура, която изсмуква колективната енергия на тъмна армия, за да я превърне в по-висше същество.
 
През лятото Muse ще се впуснат в големи европейски фестивални участия, които включват и хедлайнърски сет на Isle of Wight Festival – първото им британско шоу от почти три години.

Свързани новини

Muse с нова песен

22.07.2022

Muse с нова песен

07.06.2022

Muse - "Something Human"

26.07.2018

Muse ще стриймват концерта си в Остин

10.06.2017

Muse - "Dig Down"

19.05.2017