Muse пуснаха новия си сингъл "Something Human" (аудио)

През ноември чакаме новия албум на Muse, което кара нетърпеливите да ровят из мрежата с надежда да попаднат на нещо, пише musicbox359.com. И ето - тези дни Muse представиха новия си сингъл "Something Human", част от предстоящия албум на групата. Парчето е продуцирано от Rich Costey, а миксът е дело на Mark ‘Spike’ Stent.
 
 
Самият Matt Bellamy споделя: "Животът на път може да извади вътрешните зверове на човек и тази песен заедно с видеото към нея се отнасят до опитомяването на тези зверове, и завръщането към нещо човешко. Освен това, Teen Wolf е страхотен!" Режисьор на видеото към Something Human е Lance Drake. Припомняме, че той е режисьорът на клиповете на бандата към парчетата Thought Contagion и Dig Down.
 
Lance Drake разказва: "Нашата цел със Something Human е да продължим пътешествието, което започнахме с Dig Down и Thought Contagion. Задълбочавайки се в симулирания свят, следваме Matt, Dom и Chris по пътя, където нещо просто като да върнеш видеокасета може да се превърне в приключение."

Свързани новини

Muse с нова песен

22.07.2022

Muse с нова песен

07.06.2022

Muse сa отново тук с ново парче

14.01.2022

Muse ще стриймват концерта си в Остин

10.06.2017

Muse - "Dig Down"

19.05.2017