Katy Perry стана посланик на добра воля на УНИЦЕФ

Katy Perry стана поредната звезда, която обединява силите си с Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ) в качеството си на посланик на добра воля, съобщава бгнес.
 
Певицата обяви новата си роля вчера и сподели, че причината да се съгласи е пътуването й неотдавна до Мадагаскар, което променило живота й. "Това пътуване промени живота ми. Промених приоритетите в мисленето си и целия си подход към живота", каза Perry пред АП.
 
Посещението било голям източник на вдъхновение за певицата за новия й албум Prism. "Минавах през преходен период в живота си, в който се чувствах емоционално подтисната. Тогава отидох в Мадагаскар и си казах, че моето положението не може да се сравни с това в тази страна. Пътуването ме накара да изпитвам голяма благодарност и да осъзная много неща", сподели Katy.
 
Като посланик на УНИЦЕФ тя ще се съсредоточи върху децата и тийнейджърите, които са най-уязвими заради голямата бедност, насилието и злоупотребите. Perry планира да пътува веднъж в годината като посланик на УНИЦЕФ и се надява да посети Перу, Хаити и Филипините.
 
Сред другите знаменитости, които са посланици на Детския фонд на ООН, са певицата Selena Gomez и актрисата Sarah Jessica Parker.

Свързани новини

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021

Кейти Пери с първа песен от майчинството

17.05.2021

Katy Perry препуска с мотор в ново видео

17.10.2019

Katy Perry излезе с нова песен

16.08.2019