Lady Gaga спасила фенка от самоубийство

Lady Gaga спасила живота на своя фенка, която искала да се самоубие. Звездата провела онлайн разговор със своята почитателка и я накарала да размисли за самоубийството си, съобщава бгнес.
 
Певицата забелязала в интернет обществото си littlemonsters публикацията на момичето и помислила, че момичето е решило да отнеме живота си. Gaga изпратила съобщение на своята почитателка от Ирландия, с което я убедила да размисли.
 
"Всички ние те обичаме. Няма цена, която да коства живота ти. Просто си помисли колко тъжна ще бъда аз, колко тъжни ще бъдем всички. Ние сме свързани с музиката, това е силна връзка. Слушай музика и направи живота си хубав. Ти си по-силна, отколкото си мислиш", гласи посланието на Lady Gaga.
 
По-късно фенката благодарила на певицата за проявената загриженост и за това, че й е помогнала в този труден период от живота й. Ето какво пише момичето на звездата:
 
"Толкова много те обичам, Gaga. Ти си всичко за мен. Това, което направи за мен вчера, беше удивително… Ти ме спаси и моите семейство и приятели са ти много благодарни за това… С твоя помощ аз съм силна и фактът, че си отделила време за мен, за мен е чест… Щях да се самоубия, а ти ме спаси. Ти преобърна живота ми".

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021