Lorde: "Знам, че приличам на Ам-Гъл"

Lorde оприличи себе си на уродливия образ от "Властелинът на пръстените" Ам-Гъл, когато е на сцената.
 
Това се случи по време на сесия "Въпроси и отговори", в кяото 17-годишната изпълнителка привлече над 5000 въпроса в сайта Reddit.
 
"Знам, че когато съм на сцената, не мисля за това как изглеждам, фокусирам се изцяло върху това да усетя нещата, които чувам. Но съм пределно наясно, че приличам на Ам-Гъл, докато пея, така че всичко е наред", писа тя. На въпроса защо толкова често става дума за аъбите й в песните от дебютния Pure Heroine, новозелнадката отговори "мразя зъболекарите".
 
По време на сесията тя разкри, че ще пее на "голям фестивал" в Северна Америка през 2014 и сподели, че за следващото си виде се колебае между песните "Ribs", "400 Lux" и "Buzzcut". Друг фен я попита с какъв шампоан мие знаковите си гъсти и буйни къдрици, на която изпълнителката отговори: ''Майка ми го купува в двулитрови бутилки от супермаркета, идея намам как се казва".
 
Lorde каза, че не съжалява за това, че влиза в музикалната индустрия на такава крехка възраст, добавяйки самоуверено: "Чувствам, че така научих отрано как работят нещата и това ми даде добро разбиране за това кои правила са тъпи и не трябва да бъдат следвани. Пък и сега мога да седна срещу най-страховитите хора в индустрията и даже да не трепна. Може би да ги накарм да трепнат те. Или да се разплачат, хе-хе".

Свързани новини

Lorde с нов сингъл - “Mood Ring”

18.08.2021

"Freedom" vs "Solar Power"

21.06.2021

Lorde пуска нов албум със секси визия

10.06.2021

Lorde - "Perfect Places"

04.08.2017

Lorde се завръща с Melodrama

16.06.2017