Откриха кокаин в къщата на Justin Bieber

Полицията в Лос Анджелис, която претърси къщата на Justin Bieber по подозрение, че замерял съседа си с яйца, откри кокаин и арестува един от сътрудниците му във вторник, съобщи бгнес.
 
"След като чух шум, идващ от входната ми врата, излязох и видях Bieber да замеря с яйца имота ми. След като му се развиках, той започна да ги хвърля по мен", посочи по-рано съседът. В показанията си той посочва, че е бил замерен с над 20 бройки от невъздържания тийнейджър.
 
Десетина полицаи претърсиха луксозната къща на 19-годишната звезда след оплакване, че е нанесъл щети за хиляди долари на къщата на съседа си, която атакувал с яйца. Bieber, който по време на обиска е бил в къщата, не е задържан. Поп-звездата твъди, че няма отношение към кокаина, който е бил намерен в арестувания мъж в дома му, който е част от антуража му. 
 
Миналата година певецът си позволи да плюе по съседи и да ги заплашва със смърт, тъй като хората се оплакали от шумната му кола, с която минал по тихите улици на квартала, припомнят местни медии в градчето. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021