Арестуват Justin Bieber след пияна гонка (галерия и видео)

Вчера Justin Bieber беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и организиране на мотогонка в Маями Бийч. Количествтото алкохол в кръвта на 19-годишния тийнейджър е било .04 промила и е карал с близо 60 мили в час при разрешена скорост 30. Преди събитията Justin е бил сниман на парти в нощен клуб с приятели.
 
Според полицейския доклад Bieber е оказал съпротива при ареста и не е имал валидна шофьорска книжка в себе си. Изпълнителят е казал пред полицаите, че е пил алкохол, пушил марихуана и пил лекарства под специален контрол. В доклада Bieber е описан "със зачервено лице, кървясали очи и дъхащ на алкохол." За освобождаването му е била отсъдена стандартна гаранция от $2500 и на следващата сутрин певецът напусна затвора с усмивка на уста и поздравявайки събралите се в негова подкрепа фенове. Ето запис на четенето на присъдата от съдебната зала.
 
 
Истински тревожни са обаче слуховете за това как и доколко родителите на Justin са били замесени в инцидента. 
Оказва се, че майка му, Pattie Mallette, е човекът, който го е снабдил с лекарствата със специално предписание (най-често това са антидепресанти), които е приел преди ареста си. На въпроса на полицаите какви лекарства взима, изпълнителят отговрил, че са срещу стрес и тревожност, но не знаел точно, защото му ги давала майка му. Това не отговаря на въпроса дали лекарствата са предписани на него, или на нея - което би направило даването им незаконно. По време на най-скорошния инцидент, в който певецът замеряше съседа си с яйца и при обиск в дома му намериха кокаин - беше открит и Xanax (популярен антидепресант, изискващ рецепта).
 
Не по-малко смущаващ е фактът, че бащата на Justin, Jeremy, не само е бил с него по време на ареста му, но и сам се е постарал да "разчисти терена" за гонката, за да бъдела "по-безопасна". Веднага след ареста феновете, които организираха бдение пред участъка, се нахвърлиха в мрежата върху баща му. "Синът ти е в ареста, що за баща си ти? Той можеше да е мъртъв сега", гласеше общият тон на коментарите. 
 
Според източници, близки до Justin, опит да стигне до него нееднократно е правил в последно време и Scooter Braun, неговият мениджър (описван от самия изпълнител като "бащин образ"), но безуспешно. В нощта след инцидента той написа до Justin в туитър само: "Обичам те и ще се държа като човек, на който наистина му пука. Това е всичко, което имам да кажа по въпроса. Благодаря на всички заинтересувани".

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021