Разследват Bieber за ново нападение, разглеждат петицията за екстрадиция

Justin Bieber се яви в канадски полицейски участък, най-вероятно във връзка с обвиненията в участие на побой срещу шофьор на лимузина през декември, информира бгнес.
 
На разпространени по телевизията кадри се вижда как 19-годишният певец влиза в участъка, придружаван от двама полицаи, а пред сградата има тълпа с негови фенове. Канадската тийн звезда бе обвинена за предполагаемо участие в нападение срещу шофьор в края на декември, съобщи тв каналът CBC. Полицията на Торонто писа в Туитър, че не може да потвърди информацията на медиите относно Justin Bieber. След като ходил на хокеен мач на на 29 декември, той, заедно със свои познати, се качили в лимузина. По-късно става ясно, че има сигнал за нанесен побой над шофьор на лимузината, която возела Bieber и приятелите му и е повикана полицията, писа "Торонто Сън". Полицията не се ангажира с твърдения за това, до каква степен е било участието на Bieber в инцидента.
 
Ако обаче то бъде потвърдено, това обвинение ще се добави към дългия списък от неприятности на младата звезда с полицията. Преди седмица той бе задържан от полицията в Маями да кара открито Ламборгини пиян. Дни по-рано при обиск от полицията в калифорнийския му дом заради подозрения във вандализъм, там бяха открити забранени вещества. В Бразилия Bieber бе изхвърлен от хотел, след като бил изненадан с проститутка. 
 
Вчера петиция събра 100 000 подписа на американци, настояващи властите да експулсират канадския певец и да анулират визата му, позволяваща му да живее и работи в САЩ. Това покри официалните изисквания за квота, след която петицията изисква официално становище от Белия дом. За момента няма реакция от Белия дом, на чийто сайт са публикувани и други организирани подписки. Коментар няма и от страна на Justin Bieber, който според клюкарските издания се е завърнал в Лос Анджелис след почивка на плажа в Панама през уикенда

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021