Julio Iglesias все още не познава Anna Kournikova

Бившата руска тенисистка и синът на Iglesias имат връзка вече 12 години и е любопитно, че през цялото това време двамата не са се виждали нито веднъж.
 
"Съпругата ми, моите синове и братята на Enrique я познават, но не и аз", разкри Julio пред британския вестник "Mirror", цитиран от бгнес.
 
Iglesias-старши обаче не изневерява на имиджа си на разбивач на женски сърца, като споделя пред изданието: "Трябва да призная, че Enrique има добър вкус". През октомври м. г. се появиха слухове за криза в отношенията между бившата тенисистка и певеца. "Anna се умори да чака Enrique", обяви в. "Ню Йорк Пост". Според изданието връзката на Enrique и Anna преминава през най-тежкия си момент, но засега двамата не са обявили, че се разделят.
 
Enrique и Julio-младши са двамата сина на Julio Iglesias, които продължиха по неговите стъпки. Но скоро в списъка може да се добави още едно име, ако всичко върви по план. Rodrigo Iglesias, роден от връзката на Iglesias-старши с Miranda Rijnsburger, се появи преди няколко дни на корицата на испанското списание "Ола" и обяви, че най-голямата му мечта е да стане певец.

Свързани новини

Ще се запознаем отблизо с Хулио Иглесиас

12.02.2024

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Енрике Иглесиас потвърди, че се оттегля

27.10.2021

Енрике Иглесиас с нов албум

28.09.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021